Son Dakika :
Home » , , , , » Erdoğan'ı Cezaevine Götüren Süreç

Erdoğan'ı Cezaevine Götüren Süreç

Gönderen: Maykıl on 24 Şubat 2012 Cuma | 05:03




28 Şubat Son Darbe belgeselinde Erbakan'ın görevi ortağı Çiller'e bırakmak üzere istifası ve sonrasında Cumhurbaşkanı Demirel'in hükümeti kurma görevini Mesut Yılmaz'a vermesinin perde arkası, Tansu Çiller'in kuvvet komutanları ile Genelkurmay başkanını emekliye sevketme planı ve bu girişimden haberdar olan TSK'nın buna tepkisi, askerin Yılmaz'ın kurduğu Anasol-D hükümetine de baskıyı sürdürmesi ve Yılmaz'a muhtıra verilmesinin arka planında yaşananlar, Refah Partisi'nin kapatılması, Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevi günleri ve andıç olayı anlatıldı.

Refah Partisi'nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmasının ardından, Refahlıların toparlanıp Fazilet Partisi'nin kurulduğu hatırlatılan belgeselde, o dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'te okuduğu bir şiir yüzünden DGM'ye sevk edildiği ve Erdoğan'ın yıldızının parladığı ifade edildi.

ERDOĞAN'IN AĞZINDAN CEZAEVİ GÜNLERİ
Erdoğan'ın mahkemede yargılandığı ve Erdoğan'ın cezaevine giriş-çıkış görüntülerinin de yer aldığı belgeselde Tayyip Erdoğan cezaevi günlerini anlattı. Erdoğan cezaevi süreci içinde yeni dönemle ilgili çalışmalarda bulunduğunu ifade ederek 'Orada bir yerde belki geleceği kazandık. Siz oraya girdiğiniz ana kadar olan süreci ve birde geleceği orada muhasebesini yapabiliyorsunuz. Onun için geçmişte büyüklerimizin Medrese-i Yusufiye dedikleri o mekanda bu imkanı buluyorsunuz. Ve çıktıktan sonra da yeni sürecin, yeni dönemin adımlarını attık. 'dedi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor