Son Dakika :
Home » , , » Siyaset 28 Şubat'a kilitlendi

Siyaset 28 Şubat'a kilitlendi

Gönderen: Maykıl on 27 Şubat 2012 Pazartesi | 06:19



İstanbul’da 10 şubat’ta geçirdiği ikinci sindirim operasyonunun ardından dinlenen ve mesaisini düşük yoğunluklu olarak Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde sürdüren Başbakan Erdoğan, bugün Ankara’ya gidecek. Yarın MGK toplantısına katılacak olan Erdoğan, 28 şubat Salı günü de ikinci ameliyatı sonrasında ilk kez AK Parti Grup toplantısında partililere hitap edecek.
Erdoğan’ın 28 şubat 1997’de yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu açıklanan kararlarla başlayan ve irticaya karşı olduğu iddia edilen, ordu ve bürokrasi merkezli sürece ilişkin açıklamalar da bulunması bekleniyor. Erdoğan’ın MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeye çağrılması sonrasında kamuoyunda tartışılmaya başlanan “AK Parti-Cemaat” çatışması iddiası konusunda da değerlendirmede bulunması bekleniyor.

ERDOĞAN 59 YAŞINDA 

26 şubat 1954 doğumlu olan Başbakan Erdoğan, bugün 59 yaşına giriyor. Başbakan Erdoğan dün öğleden önce Kısıklı’daki evinde HAS Parti Genel Başkanı Prof. numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş’u kabul etti. Emine Erdoğan’ın da katıldığı ziyaret yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor