Son Dakika :
Home » , , , , , , » Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'a cevap verdi

Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'a cevap verdi

Gönderen: Maykıl on 16 Şubat 2012 Perşembe | 04:06

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu ve Mehmet Ali Aydınlar'ı hedef alan açıklamalarına Aydınlar'dan yanıt geldi.

Yıldırım'ın açıklamaların büyük bir üzüntü ve esefle okuduğunu belirten Aydınlar şunları yazdı:

"Ana hedefi ve stratejisi her satırından rahatlıkla anlaşılabilen, bu öfke ve hezeyan dolu açıklamanın, kendisinin içinde bulunduğu durum nedeniyle olduğuna inancımla birlikte, aslında gelinen noktaya dair çok fazla şeyin göstergesi olduğu düşüncesindeyim.

Her bir maddesi mesnetsiz dedikodular ve hayal mahsulü iddialarla dolu bu öfke ve şiddet yüklü açıklamalara cevap vererek inandığım değerlerden uzaklaşmak istemiyorum.

Yaşamının uzun bir dönemini sporun hizmetine adamış biri olarak, 3 Temmuz'dan beri yaşananlardan dolayı büyük bir üzüntü duymakta ve çözüm adına çaba sarf etmeye çalışmaktaydım. Ancak bugün gelinen noktaya ve işin sürüklenmekte olduğu yere baktığımda bu üzüntünün yerini çok büyük bir kaygı ve endişenin aldığını belirtmek isterim.

Tarihi gerçek efsaneler ve anlamlı başarılarla dolu yüzyıllık bir kulübün geçmişi ve geleceği adına ipotek konulacak şekilde şahsıma yapılmış tehdidin ise sporun ve spor yöneticiliğinin ruhunu, ilkelerini ve etik değerlerini bilen herkes tarafından çok daha iyi değerlendirileceğine ve kamuoyu nezdinde yerini çok daha sağlıklı bir şekilde bulacağına inanıyorum"
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor