Son Dakika :

Başbakan'dan Kanal İstanbul Talimatı

Gönderen: Unknown on 1 Mart 2012 Perşembe | 03:43



Kanal istanbul için süreç hızlı ilerleyecek. Açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şubat ayında Türkiye’de göreve başlayan Kanada Büyükelçisi John Holmes’u Saraçhane’deki makamında kabul etti.

Topbaş, görüşmenin ardından gazetecilerin Kanal İstanbul ile ilgili sorularını yanıtladı. Topbaş, Kanal İstanbul’un Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı önemli 2023 vizyon projelerinden biri olduğunu kaydetti.

Topbaş, " Dünyanın ilgisini çeken bir proje. Sayın Başbakanımız da projenin daha kısa sürede bitirilmesi konusunda çalışmaları başlattı. Sayın Başbakanımız, Sayın Ulaştırma Bakanımız bir değerlendirme yaptı. Şu anda projelendirme çalışmaları yapılmakta. Hızlı bir şekilde de toparlanması isteniyor " dedi.

İSTANBUL DEĞER KAZANACAK

Başbakan Erdoğan’ın her konuda hedefe hızlı varma gibi bir isteği olduğunu kaydeden Topbaş, " Aynı şekilde üçüncü köprüyle ilgili Sayın bakanımıza verdiği talimat da böyle. Çok kısa sürede tamamlanmasını arzu etmekte. Bunlar İstanbul’a katkı sağlayacak çok önemli projelerdir. Ciddi anlamda da ekonomik bir hareketlilik getirecek Türkiye için de İstanbul için de. Getirileri de oldukça yüksek. Bu çalışmaları yaparken de, bölgenin ekolojisine, su havzalarına, orman alanlarına çok dikkat ederek uygulama yapılacak. Çalışmalar devam ediyor " dedi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor