Son Dakika :
Home » , , , » RTÜK heyeti KKTC'ye gidiyor

RTÜK heyeti KKTC'ye gidiyor

Gönderen: Maykıl on 27 Şubat 2012 Pazartesi | 03:10



Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun başkanlığında, Üst Kurul üyeleri ve uzman personelden oluşan bir heyet 24-26 Şubat 2012 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Ziyaret kapsamında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yayın Yüksek Kurulu ortak bir toplantı yapılacaklar. Toplantıda RTÜK’ün medya okur-yazarlığı konusundaki deneyimleri ile 3 Mart 2011 tarihinde yürürlüğe giren 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanuna ilişkin bilgi aktarılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Başbakan İrsen Küçük tarafından kabul edilecek heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın da mezarını ziyaret edecek.

Ziyaret kapsamında ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yayın Yüksek Kurulu ile radyo ve televizyon yayınları, uluslararası ilişkiler, teknoloji geliştirme, bilişim ve her türlü eğitim alanlarında işbirliğini içeren protokol de taraflarca imzalanarak yenilenecek.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor