Son Dakika :
Home » , » Niğde'de trafik kazası: 1 ölü

Niğde'de trafik kazası: 1 ölü

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 09:12



Niğde genelinde meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.

Kayseri'den Hatay'a gitmekte olan Ünal G. yönetimindeki 06 DA 1877 plakalı yolcu otobüsü, Kayseri karayolu Gümüşler kasabası kavşağında Adana istikametinden gelen Mehmet G. yönetimindeki 03 LT 403 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Mehmet G.'nin cesedi, Niğde İtfaiyesi ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılarak Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yolcu otobüsünde yaralanan olmazken, Adana-Kayseri yolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bor ilçesine bağlı Kemerhisar kasabasından Niğde istikametine seyir halinde bulunan yolcu minibüsü ise, Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde buzlanma sebebiyle şarampole devrildi. Araçta bulunan 9 kişi yaralandı. E.T. (26), T.G. (16), G.A. (28), G.H. (16), G.I. (24), P.S. (24), A.K. (25), Ö.Ö. (15) ve F.T.(21), Niğde Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Bir diğer kaza da sabah saatlerinde Niğde-Bor yolu üzerinde meydana geldi. Eminlik kasabası 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ne bağlı sağlık ekiplerinin bulunduğu ambulans, bir ihbar doğrultusunda hasta almaya giderken buzlanma sebebiyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan ambulans şoförü H.Ü. (26) ile sağlık personeli E.E., R.T., D.K. ve H.K., olay yerine gelen başka bir ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan sabah saatlerinde Altunhisar-Bor yolunda, içerisinde 22 yolcunun bulunduğu 51 M 2017 plakalı öğrenci servisi buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Servis şoförü R.A. ve öğrencilerden İ.D. ile O.A., Bor Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor