Son Dakika :
Home » » Borcun var dediler, etek giydirdiler!

Borcun var dediler, etek giydirdiler!

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 09:23



Bursa’da “Bize borcun var” diyerek tehditle bazı kişilerden para istediği öne sürülen 7 kişi, polis tarafından gözaltına alındı
Bursa Emniyet Müdürlüğü, Merkez Osmangazi ilçesi Küçük Balıklı Mahallesi’nde 7 kişilik bir çetenin, ölümle tehdit ettiği kişilerden haraç aldığı, vermeyenlere ise işkence yaptıkları ihbarı üzerine harekete geçti. Toplam 11 kişiden zorla para isteyen 7 kişiyi, eş zamanlı operasyon ile yakaladı.

Zanlıların, alacakları olmadığı halde bazı kişilerden zorla para istedikleri tespit edildi. Bu şekilde 11 kişiden para isteyen zanlıların oto tamirciliği yapan bir kişiyi “Benim size borcum yok” dediği için yolda yürürken otomobile zorla bindirdikleri, daha sonra evine getirip, burada bekleyen eşi, kızı ve kayınvaldesinin gözleri önünde kızının başına silah dayayarak etek giydirdikleri ortaya çıktı.

Zanlıların parayı vermeyen oto tamircisini etekle birlikte sokakta gezdirip işyerine getirdikleri ve burada falakaya yatırdıkları belirlendi. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan zanlılardan adı açıklanmayan 3’ü savcının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, L.E. (39), O.N. (24), K.U. (29) ve O.B. (25), adliyeye sevk edildi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor