Son Dakika :

Dünyadan evlilik teklifi alıyor

Gönderen: Maykıl on 16 Şubat 2012 Perşembe | 02:28

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin internet sitesinde okuyucular Acar'ın yeni görümü için çok yakışıklı olduğuna dair yorumlar yaptı. Hürriyet'in haberine göre, bir okuyucu da Acar için 'Biraz daha genç olsaydım seninle evlenirdim' şeklinde yorum yaptı. İşte dünyadan okuyucu yorumları;

- Biraz daha genç olsaydım onunla evlenirdim. Sakallı haliyle çok kalp kıracağa benziyor. Bence öncekinden çok daha yakışıklı olmuş. Jane / YORK
- Sakallı hali kesinlikle çok daha iyi. Kendisini de beğendiğine sevindim zaten önemli olan da bu. Prinkcat/Hampshire
- Muhteşem bir hikaye. Genç adama iyi şanslar dilerim, çok cesur bir kalbi var. Zizi/ UK
- Gerçekten sakallı haliyle çok yakışıklı görünüyor. Tuula Maria / Finland
- Şimdiye kadar gördüğüm en iyi yüz nakli. Sakallı haliyle daha iyi duruyor. Mia
- Çok yakışıklı olmuş! Gerçekten çok seksi duruyor sakallı haliyle. İnanılmaz bir ameliyat ve Türk doktorları için iyi bir adım! Mummyoftworascalcs/Londra
- Bu bugüne kadar gördüğüm en doğal görünen yüz nakli. İyi şanslar dilerim. Chrissy / Ocean Springs ABD

"KIZ DA BULURUZ, DÜĞÜN DE YAPARIZ"
Uğur Acar'ın halası Ayşe İnce, Acar'ın yeni yüzünü beğendiklerini belirterek, ''Yüzü tamam artık, ona yuva kuracağız. Askerliğini yaptıktan sonra kız da buluruz, düğün de yaparız'' dedi.

Görüntüleri televizyonda izlediğini ancak bu kadar yakından ve detaylı görmediğini söyleyen Uğur Acar'ın halası Ayşe İnce, Acar'ın AA aracılığıyla dizüstü bilgisayarda yeniden izledi.

İnce, ''Yeni yüzü çok iyi olmuş, eski Uğur yok karşımızda. Yüzünde bir yara var, o da nakil yapılan kişiden kalmış. Yüzünde hala şişlik var. İyi olduğunu işaret göstererek anlatıyor. Yüzü tamam artık, ona yuva kuracağız. Askerliğini yaptıktan sonra kız da buluruz, düğün de yaparız'' dedi.

Uğur Acar'ın sucuklu yumurta isteğinin hatırlatılması üzerine Ayşe İnce, Uğur Acar'a sucuklu yumurta yapacağını ve ne isterse alacağını söyledi.

Uğur Acar'ın eniştesi Yusuf İnce de Uğur'un yeni halini çok beğendiklerini belirtti.

Uğur Acar'ın yakışıklı olduğunu kaydeden Yusuf İnce, ''Eski Uğur gitti yeni Uğur geldi. Anadan doğma gibi oldu, dünyaya yeni geldi'' diye konuştu.

Acar'ın anne ve babasının rahatsız olduğunu, diğer evlatlarına da kendilerinin analık ve babalık yaptığını kaydeden İnce, Acar'a gereken desteği göstermeye hazır olduklarını belirtti.

Acar'ın yüzündeki sorunun ortadan kalktığını ifade eden İnce, ''İnşallah askerliğini de yapar gelir, onun kısmetine de bakarız, yeter ki sağlıklı bir şekilde gelsin'' diye konuştu.

Uğur Acar'ın ağabeyi Mustafa Acar da Uğur'un iki defa operasyon geçirdiğini, yüzünün düzelmesi için sürekli arayış içinde olduğunu söyledi.

Uğur'un yüzünün bir gün değişeceğini umut ettiklerini belirten Mustafa Acar, ''Bir anda mucize oldu, yeni bir yüze kavuştu. Böyle daha güzel oldu. İnşallah sonra da iyi olur. Sonuç 6 ay sonra belli olacak. Uğur'a bakınca kendimi daha iyi hissediyorum'' dedi.

Kardeşinin Ahmet Kaya'ya biraz benzediğini söyleyen Acar, Uğur Acar iyi olduğunda önce Kaya'nın ailesini ziyaret edeceklerini kaydetti.

Uğur Acar'ın yüzündeki yanık nedeniyle okulunu bitiremediğini ifade eden Mustafa Acar, mobilya ve mermer sektörlerinde çalıştığını ancak çevredeki insanların rahatsız olması nedeniyle uzun süreli bir işte çalışamadığını bildirdi.
Uğur Acar'ın yeni yüzüyle yeni bir hayatı olacağını ifade eden Acar, ''Tek isteğimiz düzenli bir işi olması. Uğur bugüne kadar düzenli çalışmayı çok istedi ama elinde olmayan imkanlar nedeniyle düzenli bir işi olmadı. Ona biz destek olduk. Olmaya da devam ederiz ancak yeni yüzüyle birlikte sabit bir işi olacağına inanıyorum. Ameliyatı gerçekleştiren Ömer hocanın da hastanede ona bir iş imkanı yaratacağını tahmin ediyorum'' dedi.

Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor