Son Dakika :
Home » , , , » Beşiktaş Taraftarı Arena'ya Gidecek mi?

Beşiktaş Taraftarı Arena'ya Gidecek mi?

Gönderen: Maykıl on 26 Şubat 2012 Pazar | 07:47



Spor Toto Süper Lig 28. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde siyah-beyazlı taraftarların Türk Telekom Arena Stadı'na gidip gitmeyeceği konusunu her iki takımın tribün liderleri açıklama yaptı.

Galatasaray tribün grubu ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay ile Beşiktaş tribünlerinin sevilen isimlerinden Ali Pektaş konu hakkında açıklamalarda bulundu.

ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, "İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçında Beşiktaşlı arkadaşlar bizim deplasman tribününe gelmemiz konusunda herhangi bir girişimde bulunmadı. Onlar böyle bir misafirpervelik yapmadı. Bizim de bu konuda herhangi bir girişimimiz olmayacak. Sonuçta biz İnönü Stadı'na gidemedik" ifadelerini kullanırken Beşiktaşlı taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı'na gitmesi hakkında "Onların F.Bahçe tribünleriyle kendi aralarında aldıkları bir karar" değerlendirmesinde bulundu.

"SÖZ KONUSU DEĞİL"
Beşiktaş tribünlerinin sevilen isimlerinden Ali Pektaş, nam-ı diğer Şevşek Ali de Türk Telekom Arena Stadı'na gitmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.

Beşiktaş taraftarının Galatasaray derbisine gitmek için yönetim kanalıyla herhangi bir girişimde bulunmadıklarını söyleyen Şevşek Ali, "Bizim o tip bir talebimiz olmadı. Zaten ayıp olurdu. Galatasaray taraftarı İnönü Stadı'na gelmedi. Bireysel olarak giden insanlara bir şey deme hakkımız yok ancak toplu halde Türk Telekom Arena'ya gitmemiz söz konusu değil." dedi.

Dört büyükler arasındaki deplasmana gidecek takımın taraftarlarının gidememesi durumunun play-off'larda da devam edip etmeyeceği konusunda açıklamalarda bulunan Ali Pektaş bu konuyla ilgili sözü Fenerbahçe derbisine bağlayarak, "Açık konuşmak gerekirse ben play-off'larda kimsenin bir yere gideceğini zannetmiyorum. Fenerbahçe maçında yaşananlar sebebiyle bence bu artık pek mümkün değil. Ancak seneye ne olur bunu şimdiden bilemem" ifadelerini kullandı.

Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor