Son Dakika :
Home » , , , » Altın Yağmuru projesi iptal edildi

Altın Yağmuru projesi iptal edildi

Gönderen: Maykıl on 25 Şubat 2012 Cumartesi | 05:30

Uşak Defterdarlığının 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, havadan atacağı binlerce el ilanı ile vatandaşlara ''çeyrek cumhuriyet altını'' kazanma şansı verecek olan program hava şartları nedeniyle iptal edildi.Uşak Defterdarı Abdullah Kırım, yaptığı yazılı açıklamada, 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan ve pazar günü uçakla havadan atılacak el ilanı ile vatandaşlara ''çeyrek cumhuriyet altın'' kazanmasına şans verecek olan programın iptal edildiğini belirtti.

UÇUŞ İZİN PROSEDÜRÜ


Kırım, açıklamasında ''Bildirinin atılacağı gün olan 26 Şubat Pazar günü Uşak'ın çok bulutlu ve havanın yağışlı geçecek olmasından dolayı yeni uçuş izin prosedürünün hafta programına yetişmeyecek olması nedeniyle söz konusu etkinlik programdan çıkarıldığı'' kaydedildi.

64 ÇEYREK ALTIN KAZANMA ŞANSI


Uşak Defterdarlığı 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Uşak'ın tanıtımına katkı sağlamak ve vergi bilincini yaygınlaştırmak amacıyla sponsorların desteğiyle havadan atılacak binlerce el ilanı ile vatandaşlara 64 adet ''çeyrek cumhuriyet altını'' kazanma şansı vereceğini duyurmuştu. Özel el ilanını bulan vatandaşlar, bu ilanları 23 adet alışveriş fişiyle birlikte defterdarlığa götürmeleriyle birlikte bir adet ''çeyrek cumhuriyet altını'' kazanacaktı.

Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor