Son Dakika :
Home » » Sizi gidi ölü seviciler sizi!

Sizi gidi ölü seviciler sizi!

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 11:32



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten muhalefet partilerine 28 Şubat yanıtı...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, muhalefet partilerinin merhum Başbakan Necmettin Erbakan'a ilişkin açıklamalarını Erbakan'ın üslubuyla eleştirdi:
"Sağlığında Erbakan Hoca'ya hayatı zindan eden, sağlığında her yaptığıyla ve söyledikleriyle alay etmek gibi bir basitlik içine düşen bu zihniyet, ölümünden sonra yani kendileri için bir rakip olmaktan çıktıktan sonra övgüler düzüyorlar" dedi ve ekledi:
"Erbakan Hoca hayatta olsaydı. O malum üslubuyla heralde şunu derdi:Sizi gidi ölü seviciler"


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.
Muhalefet liderlerinin ve muhalefet partilerinin AK Parti'ye yönelik eleştirilerine cevap veren Hüseyin Çelik, şunları söyledi:
"Salı günü grup toplantıları 28 Şubat'ın yıldönümüne denk geldi. Bütün muhalif siyasi partiler, CHP, MHP ve BDP bir ağızdan merhum Başbakan Erbaka hocaya övgüler düzdüler. Sağlığında Erbakan Hoca'ya hayatı zindan eden, sağlığında her yaptığıyla ve söyledikleriyle alay etmek gibi bir basitlik içine düşen bu zihniyet, ölümünden sonra, yani kendileri için bir rakip olmaktan çıktıktan sonra övgüler düzüyorlar. Menderes'i idam ettireceksiniz sonra oğlunu
ziyaret edip, Menderes ailesine yönelik güzel şeyler söyleyeceksiniz. Buna timsah gözyaşı denir. Erbakan hoca mezarından kalksa bu muhalefete ne der biliyor musunuz?
Erbakan Hoca o malum üslubuyla bunlara her halde şunu der: 'Sizi gidi ölü seviciler, sizi gidi ölü seviciler."
KİMSE İTİBAR ETMİYOR
Çelik, "Sayın Erdoğan, sayın Erbakan'ı sırtından hançerledi" sözlerine Türkiye'de hiç kimsenin itibar etmediğine dikkati çekerek, "Yaşadığımız dönemde birbirimize hayatı zindan edeceğiz. Ondan sonra da çıkıp 'Esas Erbakan Hoca milliciydi siz Türkiye'yi pazarlıyorsunuz. Sayın Erdoğan, sayın Erbakan'ı sırtından hançerledi' gibi laflar edeceksiniz. Tabi bunlara kimsenin itibar ettiği yok ama Türkiye'de biz iktidar partisiyiz bir de anamuhalefet var. Herhalde sebze komisyoncularını muhatap alarak siyaset yapmayacağız" dedi.
Çelik, "Biz Kılıçdaroğlu'nu önemsediğimiz için değil halkımızı, CHP'ye oy veren halkımızı önemsediğimiz bu abuk sabuk lafların düzeltilmesi gerektiği için bunlara cevap veriyoruz. Erbakan Hoca aşkı aslında başka amaca yöneliktir. Muhalefet ve bazı yazarların Özel yetkili mahkemelere demedikleri kalmadı. Fakat şu MİT meselesinde ne olduysa o hakim ve savcıları göklere çıkaracak yazılar yazdılar. Kim AK Parti'ye vurursa o onların sevgilisi haline geliyor" ifadesini kullandı.
ŞİZOFRENİK HAYALLER
"Bugün Türkiye'de genel irade diye bir iradenin olduğunu ve bunun AK Parti'de tecelli ettiğini ifade eden Çelik, geçmişte DP'de ANAP'ta tecelli eden irade bugün AK Parti'de tecelli etmektedir" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdi.
Çelik, şunları söyledi:
"28 Şubat AK Parti'yi iktidara getirmek için yapılmış hatta AK Parti bunun ürünüymüş hatta sayın Kılıçdaroğlu o kadar ileri gitti ki Sayın Başbakanın hapse girmesi de bunun için tasarlanmış... buna şizofrenik hayaller denir. Şunu diyebilirsiniz. Her darbeden sonra halk toplum mühendislerine, darbecilere kİ burada darbeyi yapan zihniyet CHP'nin fikri kardeşidir, tepkisini darbecilere, kendisini reşit kabul etmeyenlere karşı gereken dersi veriyor. 2002'de AK Parti'nin iktidara gelmesinde, 28 Şubatçılara karşı, elbette bu toplum mühendislerine halkın ders verme arzusu vardır. Ama sanki birileri biz iktidara gelelim diye söyleminde bulunmak eğer safdillik değilse artniyettir."
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt'la Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Dolmabahçe'de biraraya gelip anlaştıkları ve ondan sonra Genelkurmay'ın 27 Nisan bildirisini yayınladığını, bunun karşılığında da AK Parti oylarının yüzde 47'ye çıktığına ilişkin iddiada bulunduğunu anımsatan AK Parti Sözcüsü Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu, böyle söyleyince orada bulunan gazeteci, 'ama 27 Nisan bildirisi, Dolmabahçe'deki görüşmeden önce verilmişti' diye hatırlatması üzerine 'Ama olsun ben yine de öyle inanıyorum' karşılığını verdi. Bunun yenir yutulur tarafı yok" diye konuştu.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor