Son Dakika :
Home » » Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'ye kötü haber!

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 11:28



Eskişehirspor ile yaptığı Spor Toto Süper Lig maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin'e men cezası verildi
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), takımının Eskişehirspor ile yaptığı Spor Toto Süper Lig maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin'e 3 resmi müsabakadan men cezası verdi.
PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'e, Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart öncesinde öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç men cezası vermeyi karar bağlarken, Sarı-lacivertli kulübe ise 5 bin Lira para cezası verdi. Aynı maçta Eskişehirspor Kulübü'ne ise zaman çizelgesine uyulmamasından dolayı talimatlara aykırılık, stadyuma usulsüz seyirci alınması ve misafir seyirci giriş kapısındaki turnikenin çalışmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle toplam 85 bin Lira para cezası verdi.
ODYAKMAZ'IN "TEDBİR"İ KALKTI

Kurul, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve iddiası ile 15.08.2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak PFDK'YA sevk edilen Sivasspor Kulübü başkanı Mecnun Odyakmaz hakkında Sivasspor Kulübü'nün, idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine yaptığı incelemede, FDT'nin 84. maddesi dikkate alınarak bu aşamada TFF Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbir kararının kaldırılmasına karar verdi.
DİĞER CEZALAR

Kurul ayrıca, Galatasaray'a 15 bin Lira, Beşiktaş'a 10 bin Lira, Kardemir Karabükspor, Ankaragücü ve Sivasspor'a ise 5'er bin Lira para cezası verdi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor