Son Dakika :
Home » » CHP'nin Çelik'e yanıtı sert oldu

CHP'nin Çelik'e yanıtı sert oldu

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 11:33



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in 'sizi gibi ölü seviciler' sözüne CHP'den jet yanıt geldi
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'e, ''Sayın Erbakan bugün yaşasaydı sizin içine düştüğünüz bu zavallı durum karşısında ' Sizi gidi siyonistler sizi' derdi'' karşılığını verdi.
İnce, yaptığı yazılı açıklamada, Çelik'in, ''Erbakan hoca mezarından kalksa bu muhalefete ne der biliyor musunuz? Erbakan Hoca o malum üslubuyla bunlara her halde şunu der: 'Sizi gidi ölü seviciler, sizi gidi ölü seviciler'' şeklindeki sözlerini eleştirdi.
YİNE BOŞ BOŞ KONUŞTU
''Sayın Hüseyin Çelik bugün yine boş boş konuşmuş'' iddiasında bulunan İnce, şu ifadeleri kullandı:
''Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın çığırtkan avukatlığına soyunan Hüseyin Çelik, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan yaşasaydı 'Sizi gidi ölü seviciler derdi' demiş. Haftalık olağan saçmalama gününde ağzından çıkanları yine kulakları duymayan Hüseyin Çelik'e, Sayın Erbakan'ın 2010 yılında Alman Die Welt gazetesine verdiği röportaj ile yanıt vermek doğru olur. Sayın Erbakan, Tayyip Erdoğan'ı siyonizmin kasiyeri olarak tanıtıyor. Bakın ne diyor Sayın Erbakan: (Erdoğan siyonizmin kasiyeri oldu. O benim öğrencimdi. Ona yapması gerekenleri söyledim, ama dediklerimi yapmadı.)''
İnce, Çelik'in Milli Eğitim Bakanı olduğu dönemde, ilköğretim okullarında İsrail mallarının boykot edilmemesi için yazdığı bir yazıyı ortaya çıkardığını belirterek, ''İsrail mallarının satışı ve İsrailli işadamlarının zengin olması için elinden gelen her türlü çabayı gösteren Çelik'e, yakında İsrail tarafından üstün hizmet madalyası verilirse şaşırmayın'' dedi.
Çelik'in yıllarca Van'dan milletvekili seçildiğini, ancak kenti unuttuğunu, Vanlıların deprem acısını umursamadığını ve onları kara kış gününde yazlık çadırlara mahkum ettiğini öne süren İnce, ''Çelik şunu çok iyi bilsin ki Sayın Erbakan bugün yaşasaydı, sizin içerisine düştüğünüz bu zavallı durum karşısında 'Sizi gidi siyonistler sizi' ya da 'Sizi gidi rantiyeciler sizi' derdi. Biz hiçbir zaman sizin eski Genel Başkanınız rahmetli Erbakan'ı incitecek tek kelime söz etmedik. Ama siz her fırsatta bizim eski Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü'ye ağza alınmayacak küfürler ettiniz. Kimin ölü sövücü olduğunu halkımızın taktirine sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor