Son Dakika :
Home » » Beşiktaş'a derbi öncesi müjde

Beşiktaş'a derbi öncesi müjde

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 11:27



Beşiktaş’ta A Milli Takım’da sakatlanan forvet oyuncusu Mustafa Pektemek’in, hafta sonunda Trabzonspor ile yapılacak maçta oynayabileceği öğrenildi
Kulüp doktoru Devrim Urgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mustafa'nın ayak bileğinde burkulmaya bağlı sıkıntısının olduğunu belirterek, 'Bağlarda sorun yok. Ödem ve şişlik vardı. Yarın da antrenmana çıkarmayabiliriz. Ancak Trabzonspor maçında oynaması için engel yok. Yüksek ihtimal oynayacak" dedi.

Takımdaki diğer sakat oyuncular Tanju Kayhan, Hilbert ve Egemen Korkmaz ile ilgili de bilgi veren Dr. Urgun, şöyle konuştu:

"Bu oyuncuların tedavileri sürüyor. Egemen'i Atletico Madrid maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Hilbert'in yarın MR'ı çekilecek. Son durumuna bakılacak. Ayrıca koşulara başlayacak. Atletico Madrid ile İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için düşünülebilir. Tabi oynaması, performansı ve durumuna bağlı. Tanju'nun omuz kuvvetlendirme çalışmaları devam ediyor. Ameliyat durumu doğdu. Ama hem teknik heyete, hem de oyuncuya, ister şimdi, isterse sezon sonu olması için karar vermesini söyledik. Kendileri bu kararı verecektir. Benim kişisel düşüncem birkaç hafta sonra olması yönünde. 3 ay süreci var. Sezon sonunda olursa yeni sezonu kaçırabilir. Durumuyla ilgili kararın verilmesini bekliyoruz."

Takımla birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli kaleci Rüştü Reçber konusunda ise kulüp doktoru Urgun, "Rüştü takımla çalışıyor. Cumartesi günü Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz" dedi.

Bu arada, sezon başından beri sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan genç oyuncu Bebe'nin hafta sonunda İstanbul'da olması bekleniyor.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Braga takımıyla yaptıkları maçta Bebe'nin iki hafta daha bu ülkede çalışması yönünde konuştuklarını hatırlatarak, "Normalde aksilik olmazsa hafta sonunda gelmesini bekliyoruz. Bize söylenen program bu yönde" diye konuştu.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor