Son Dakika :
Home » , , , , , , » Android rekora koşuyor

Android rekora koşuyor

Gönderen: Unknown on 1 Mart 2012 Perşembe | 12:22



Google'ın Android bölümünün başında bulunan Andy Rubin, Android işletim sisteminin kullanıcı rakamları hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Andy Rubin, devam eden Mobil Dünya Kongresi'nde attığı bir Tweet ile bir gün içerisinde kaç Android cihazın aktif edildiğini açıkladı.

Artık bir gün içerisinde tam 850 bin Android cihaz aktif ediliyor. Rubin, bundan tam 2 ay önce yaptığı açıklamada günlük 700 bin Android cihazın aktif edildiğini açıklamıştı.


Rakamlara bakarsak sadece 60 günde günlük 150 binlik bir artış söz konusu olmuş. Günde 1 milyon rakamına 2012 yılı içerisinde ulaşılacakmış gibi geliyor. Eğer bu rakam tutarsa düz hesapla yılda 365 milyon Android cihaz aktif edilecek demek oluyor.

Rubin ayrıca Android Market'te 450 bin uygulama bulunduğunu, geçen seneki Mobil Dünya Kongresi sırasında ise 150 bin uygulama olduğunu belirtti. Bir senede var olanın iki katı yani 300 bin uygulama artışı oldukça başarılı gözüküyor.

İspanya'da devam eden Mobil Dünya Kongresi ile ilgili tüm haberler burada.

Google'ın Android bölümünün başında bulunan Andy Rubin, Android işletimsisteminin kullanıcı rakamları hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Andy Rubin, devam eden Mobil Dünya Kongresinde attığı bir Tweet ile bir gün içerisinde kaç Android cihazın aktif edildiğini açıkladı.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor