Son Dakika :
Home » » AK Parti'ye gaddar buldular!

AK Parti'ye gaddar buldular!

Gönderen: Unknown on 2 Mart 2012 Cuma | 11:32



CHP'li Mustafa Akaydın ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, Merkezi hükümet tarafından gaddarca engellendiklerini söylediler
Antalya'da reklamcıların buluşmasına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın ile toplantıya sinevizyonla bağlanan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, Merkezi hükümet tarafından gaddarca engellendiklerini söylediler.
Akdeniz Reklamcılar Derneği tarafından Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ulusal Pazarlama İletişim Kongresi'nin 3'üncüsü, "Anadolu'da Marka, Kent ve Reklamcı Olmak" teması ile yapıldı. Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak ve reklam sektörü temsilcilerinin yer aldığı kongrenin ilk konuşmacısı olan Yılmaz Büyükerşen, olumsuz hava şartları nedeniyle uçağı kalkmadığı için kongreye sinevizyondan bağlanarak katıldı.
Eskişehir'i marka yapmış biri olarak toplantıya davet edildiğini açıklayan Yılmaz Büyükerşen, belediye başkanlığına aday olurken Eskişehir'i marka yapmak gibi bir hedefi veya hayali olmadığını söyledi. Büyükerşen, şunları söyledi:
"Ne deniz, ne güneş, ne tarihi zenginlikler, ne de Mevlana gibi dini bir faktör yok ama sadece şehri gezmek için geliyorlardı. Marka yaratmak, kalabalığın arasında bir fark yaratarak seçilmek anlamına geliyor. Eskişehir Türkiye'de onca şehir arasında fark yaratan marka olmuştur. Ama benim böyle bir amacım yoktu. Sadece şehir gibi bir şehir yapmak istiyordum. Şehrin sahip olması gereken temel vasıflara kavuşturmak gibi bir hedefim vardı. Yani benim niyetimin bir fark yaratmaması gerekiyordu ama yarattı. Eskişehir bir şehrin normal olarak sahip olması gereken özelliklere kavuşturuldu ve bunlarla bir fark yarattı."
SORULARI TELEFONLA ALDI
Büyükerşen, canlı bağlantıyla konuk olduğu toplantıda katılımcıların sorularını ise cep telefonu aracılığıyla aldı. Ses sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle Büyükerşen'e bazı katılımcılar ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Mahi Mahi Markalaştırma Hizmetleri'nden Haluk Mesci sorularını cep telefonu ile yöneltti.
Haluk Mesci, Büyükerşen'e, "Eskişehir'i başkan olarak şehir gibi şehir yaptınız. Cumhurbaşkanı olup da ülkeyi de ülke gibi yapın" temennisini iletti. Büyükerşen ise Mesci'nin bu sözlerini espri olarak yorumladı.
"BAŞBAKAN, GAYRET GÖSTEREN ŞEHİRLERE NİÇİN YARDIM ETMEZ?"
Toplantıda Mustafa Akaydın, Büyükerşen'e ortak bir dertleri olduğunu belirterek, merkezi hükümet tarafından gaddarca engellendiklerini söyledi. Akaydın'ın bu söylemine "Çok haklısınız" diye katılan Büyükerşen, "Anlamadığım bir şey var. Sayın Başbakan İstanbul'da belediye başkanlığı yaptı. Belediyeciliğin, belediyelerin sıkıntılarının ne olduğunu çok iyi biliyor. Kendi partisinden olmasa bile gayret gösteren şehirlere niçin yardım etmez, bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum" dedi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor