Son Dakika :

Türkiye'nin En Zengin Kişisi!

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 18:34



Forbes'ın listesine göre en zengin Türk'ün serveti 3 milyar dolar...

Forbes'ın ''En Zengin 100 Türk'' listesine göre; Türkiye'nin en zengin kişisi 3 milyar dolarlık servetiyle Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu.

Forbes Türkiye'den yapılan açıklamada, geçen yıl hazırlanan "En Zengin 100 Türk" araştırmasında toplam 39 dolar milyarderi ile bir rekora imza atıldığı ve 2011'in hem servetler, hem de milyarder sayısı açısından en parlak yıl olduğu belirtildi.

Listede Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet 2,9 milyar dolarlık servetiyle ikinci, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker 2,8 milyar dolar ile üçüncü oldu.

Sıralamada Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Koç Holding’den Semahat Arsel 2,6’şar milyar dolarlık servetleriyle dördüncülüğü paylaşırken, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç 2,5 milyar dolarlık servetiyle altıncı sırada yer aldı.

"En Zengin 100 Türk" listesinin ilk 10’u sırasıyla 2,4 milyar dolar ile Filiz Şahenk, 2,3 milyar dolar ile Şarık Tara, 2,2 milyar dolar ile Suna Kıraç ve 2,1 milyar dolar ile Ali Ağaoğlu şeklinde sıralandı.





Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor