Son Dakika :
Home » , , , , , » Sevgilisini Eski Eşine Öldürtmüş

Sevgilisini Eski Eşine Öldürtmüş

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 20:52



Ankara'da akıl almaz cinayet. Bahçelievler'de kahvehane işleten Mustafa Altındirek, 2 Temmuz 2011'de esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Babası Osman Altındirek polise başvurdu.

7 AY İZLENDİ
Soruşturma başlatan polis, Altındirek'in güzellik salonu işleten Ferda Y. ile birlikte olduğunu saptadı. Polis, kadını ve eski eşini yedi ay süren teknik takibe aldı. Sonunda Ferda Y. ve eski eşi Hüseyin Serdar Ö. cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı.

Suçunu itiraf eden Ferda Y., uyuşturucu kullandığı için işleri kötü gitmeye başlayan Altındirek'in kendisine kötü davrandığını ayrılmak istediğinde tecavüz ettiğini ileri sürdü. Ferda Y., eski eşini arayıp 'Sana döneceğim. Beni bu beladan kurtar'' diyerek yardım istediğini anlattı.

TELLE BOĞDULAR
Mustafa Altındirek'i konuşma bahanesiyle güzellik salonuna çağırdığını söyleyen Ferda Y., eski kocası Hüseyin Serdar Ö. ile arkadaşları Erdoğan Ü. ve Samet D.'nin Altındirek'i dövüp sonra da telle boğarak öldürdüklerini itiraf etti. Ferda Y., daha sonra cesedi Batıkent'e götürüp gömdüklerini söyledi.
Altındirek'in cesedi gösterilen yerde bulundu. Gözaltına alınan Erdoğan Ü. ve Samet D. ile birlikte 4 zanlı tutuklandı.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor