Son Dakika :
Home » , , » Otobüs şarampole yuvarlandı!

Otobüs şarampole yuvarlandı!

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 20:35



Bilecik'te yoğun kar yağışı sebebiyle kontrolden çıkan bir otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu 6 kişi yaralandı. Bilecik son 20 yılın en yoğun kar yağışına sahne oluyor. Bilecik'te dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle İstanbul - Antalya yolunun Bozüyük mevkiinde yol ulaşıma kapandı. Trafik ekipleri, zinciri olmayan araçların geçişine izin vermiyor.

Kar yağışı, trafik kazalarına da davetiye çıkartıyor. Bozüyük-Eskişehir karayolunun 22. kilometresinde, aşırı kar yağışı sebebiyle İstanbul'dan Eskişehir istikametinde Mustafa Şimşek'in kullandığı 34 GN 8566 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Bülent Özçelik (20), Mehmek Çakmak (65), Nesrin Gidiksoy, Ramazan Kaptan, Fahri Pamuk ve Tayfun Gökkaya yaralandı. Yaralılardan Bülent Özçelik Eskişehir Osmangazi Tıp Fkültesi Hastanesi'ne, Mehmet Çakmak Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Nesrin Gidiksoy, Ramazan Kaptan, Fahri Pamuk ve Tayfun Gökkaya Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından otobüs firması yetkilileri basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

162 KÖY YOLU KAPALI

Bilecik Sanayi Rampalarında, yabancı plakalı bir TIR yoldan çıktı. Yol kısa süreliğine ulaşıma kapanırken, kepçeyle çekilerek yol trafiğe açıldı. Bilecik genelindeki 162 köy yolu ulaşıma kapanırken, Yenipazar ilçesinin yolları da ulaşıma kapandı. Yol ekipleri ise ilçe yollarını ve ana yolu açmaya çalışıyor. İl ve ilçe merkezlerinde ise hayat felç oldu. Belediye ekipleri ise yolları açmak için seferber oldu.

VALİ AKPINAR'DAN TATİL YORUMU

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair yaptığı açıklamada, "Kar yağdı tatil, yağmur yağdı tatil, sıcak oldu tatil. Okullar ne zaman açık kalacak?" diyerek tatil olmayacağını söyledi.İHA

Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor