Son Dakika :
Home » , , » Kızılay Metrosu'nda Erbakan sergisi açıldı

Kızılay Metrosu'nda Erbakan sergisi açıldı

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 08:16



Kamalak, Kızılay Metrosu Sanat Galerisinde düzenlenen serginin açılışında Erbakan'ın ruhuna fatiha okuyarak kurdeleyi kesti. Kamalak, Erbakan'ın bir nezaket timsali olduğunu ve bir çocuğa bile 'sen' diye hitap etmediğini söyledi.

Erbakan'ın İslam aleminin birleşmesi için çalıştığını, iç sömürüyü önleyebilmek için havuz sistemini kurduğunu anımsatan Kamalak, ''İşçiye ilk etapta yüzde 50 zam verilmişti. IMF'den mi borç alınmıştı? Hayır. Tam aksine o tarihte borç düşürüldü'' dedi.

Günümüzde yine kaynak bulunabileceğini savunan Kamalak, şöyle devam etti:

''Sayın Başbakan, 'Biz Türkiye'yi kişi başına milli gelir bakımından 3 bin dolar seviyesinden alıp 10 bin dolar seviyesine çıkardık diyor. Tabi ki Başbakan'a 'doğru söylemiyorsunuz' diyecek halimiz yok. Ama Türkiye'de bir aile ortalama 5 nüfustan oluşuyor. Normalde, o zaman, 5 kişilik bir ailenin yıl itibariyle evine giren para bugünkü kur üzerinden 90 bin lira olması lazım. Bu durumda 5 kişilik bir ailenin her ay mutfağına giren para 7 bin 500 lira olmalı. Peki bu para nereye gidiyor? Türkiye'de 800 süper zengin vardır. Bu para oralara gidiyor.''

Kamalak, sergiyi partinin Kadın Kolları Genel Başkanı Zeynep Erbakan ile birlikte gezdi.

Necmettin Erbakan'ın 4 yaşından öğrencilik yıllarına, Meclis konuşmalarından aile fertlerine, sanık koltuğundan mitinglerine, koalisyon ortaklarından yabancı devlet başkanlarına birçok karenin yer aldığı fotoğrafları 3 Mart'a kadar görülebilecek.

Açılışa, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere, Ankara İl Teşkilatı tarafından yapılan pasta ve içecek servisi yapılırken, Erbakan'ın ölüm yıldönümü vesilesiyle içinde badem bulunan ve altında Erbakan'ın sözlerine yer verilen küçük kutular takdim edildi.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor