Son Dakika :
Home » » Kocaman'ın gözdesi yılın futbolcusu oldu

Kocaman'ın gözdesi yılın futbolcusu oldu

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 19:56



Aykut Kocaman'ın sarı lacivertli formayı giydirmek için çok uğraştığı Scott Parker, Ada'da yılın futbolcusu seçildi.
Ada'da her sene düzenlenen yılın futbolcusu ödülünün bu seneki sahibi Tottenham'ın başarılı orta saha oyuncusu Scott Parker oldu.
Yaz transfer döneminde ismi sıklıkla Fenerbahçe ile anılan başarılı futbolcunun Türkiye'ye transferi gerçekleşmemiş, yıldız futbolcu gelen teklif yapan kulüpler arasından Tottenham'ı tercih etmişti.
Parker, Futbol Federasyonu tarafından yapılan ve 15 bin kişinin oy kullandığı ankette yüzde 19'luk oy oranıyla birinciliğe uzanırken; Manchester City'nin başarılı file bekçisi Joe Hart ikinci, Manchester United'dan Ashley Young üçüncü sırada yer aldı.
Bu ödülü kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Parker, "Çok büyük bir onur. Yarıştığım isimlere baktığım zaman bunun ne kadar önemli bir başarı olduğunu daha iyi kavrıyorum. Benim için tam bir gurur anı. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Sporx'in haberine göre, geçtiğimiz sezonu West Ham United'da geçiren Parker, takımının küme düşmesine engel olamamış; sezon sonunda sözleşmesi bitince Tottenham'a transfer olmuştu. Başarılı futbolcunun İngiltere Milli Takımı'nın EURO 2012 kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor