Son Dakika :
Home » , » Bir garip takım Mersin İdman Yurdu

Bir garip takım Mersin İdman Yurdu

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 19:49



Sahasında kaybediyor, deplasmanda aslan kesiliyor! Trabzon galibiyetiyle haftaya damgasını vuran Kırmızı-Lacivertliler, evinde ligin en kötü ikinci takımı oldu, dış sahada ise Galatasaray'dan sonra en başarılı ekip unvanını aldı.

Süper Lig’de geride kalan 28 haftada 36 puan toplayan Mersin İdmanyurdu, aldığı sonuçlarla ilginç bir tablo ortaya çıkardı. Birçok ekip sahasında oynadığı maçlarda rakiplerine korku saçarken, Kırmızı-Lacivertliler konuk olduğu takımlar karşısında coşuyor. Nurullah Sağlam’ın öğrencileri, sahalarında oynadığı 14 maçta 3’er galibiyet ve beraberlik elde ederken, 8 yenilgi aldı. 6 puanlı Ankaragücü’nden sonra 12 puanla iç sahanın en kötü takımı olan Mersin, deplasmanda çıktığı 14 karşılaşmada ise tam tersi bir görüntü çizdi. 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 24 puan toplayan Mersin İdmanyurdu, Galatasaray’dan (28 puan) sonra dış sahada en fazla puan kazanan ikinci takım olmayı başardı.

Her maç deplasman olacak!

Teknik direktör Nurullah Sağlam, iç sahada tüm maçlara kazanma duygusuyla çıktıklarını ancak kırılgan bir ekip oldukları için başarısız sonuçlar aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Artık sahamızdaki karşılaşmalara da deplasman maçına çıkar gibi çıkacacağız. Kalan 6 maçta bir puan ortalamasıyla oynamamız, ligde kalmamız anlamına gelir. Deplasmanda kazandığımız puanları artık sahamızda yemeyeceğiz!”fanatik

Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor