Son Dakika :
Home » , , » Avcı: Tuncay da 30 Yaşında Ama...

Avcı: Tuncay da 30 Yaşında Ama...

Gönderen: Unknown on 28 Şubat 2012 Salı | 19:38



Milli takımın Bursa'da konakladığı otelde basının karşısına çıkan Avcı şunları söyledi:

Görevimiz süremiz sürecinde A, Ümit ve Genç Milli Takımları tek çatı altında topladık. Futbol Gelişim Merkezi ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Saha içinde arzulu, iştahlı bir takım oluşturmak istiyoruz.

"7 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ"
Almanya'da 3 önemli kulübün altyapılarını inceledik. Löw ile toplantı yaptık. Kamuoyunun beklentilerine cevap verecek bir takım oluşturma çabasında olacağız. Mayıs'ın 20'sinden Haziran'ın 5'ine kadar 7 tane hazırlık maçı oynayacağız. Grup birinciliği hedefimi kimseye gaz vermek için değil, inandığım için açıkladım. Ben oyuncularıma çok güvendiğim için böyle bir açıklama yaptım. Turnuva takımı olabilmek için altyapılarımızı iyi organize etmemiz gerekiyor. Sadece bir hazırlık maçı yapıyoruz. Tuncay Şanlı da 30 yaşında takımında daha fazla süre alıyor. Kendisi bir değerdir. Milli Takım kapısı herkese açıktır. Buraya çağırdığımız yeni oyuncular, burayı hak ederek gelmiştir. Zorlu bir gruptayız. İyi motivasyon ve takım ruhu ile başarılı olmaya çalışacağız.

"MADRİD'DE OYNAMASI BİLE YETERLİ"
Tüm arkadaşlarımla bütün mesaimizi yeniden yapılanma için harcıyoruz. Nuri Şahin önemli bir oyuncu. 17 yaşında milli takımlarda oynamaya başladı. Şu anda Real Madrid'de olması bile önemli olması için yeterli. Rekabet ortamında ona ihtiyacımız var. Ama öncelikle takım olmamız gerekiyor. Yoksa Nuri'ye de ihtiyacımız olacaktır. Hamit Altıntop ile ilgili bir sıkıntımız yok. İlerleyen dönemde bizimle birlikte olacak. Ekip arkadaşlarım, elemelerdeki rakiplerimizi yarınki maçlarda takip edecek. Savunmamız ortasında seçeneğimiz fazla. Kanatlar için arayış sürüyor. Yaptığım işin manevi hazzını yaşıyorum, üzerimdeki baskıya razıyım. Mesleki anlamda verdiğim karar benim için doğruysa söylenenlerin önemi yok.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor