Son Dakika :
Home » , , , , , , » Anadolu Efes'in Yeni Koç'u Belli Oldu

Anadolu Efes'in Yeni Koç'u Belli Oldu

Gönderen: Maykıl on 27 Şubat 2012 Pazartesi | 17:17



Özerhun, yaptığı yazılı açıklamada, Ilias Zouros'u takımın başına getirdiklerini ve Ufuk Sarıca'nın kulübün bünyesinde çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Engin Özerhun, alınan sonuçların kendilerini bu noktaya getirdiğini belirterek, ''Ufuk Sarıca bünyemizde kalarak Anadolu Efes Kulübü'ne katkıda bulunmaya devam edecek. Sarıca'nın yerine sezon sonuna kadar Yunanistan Milli Takım Antrenörü Ilias Zouros görev yapacak'' ifadelerini kullandı.

Lacivert beyazlı takımın yeni çalıştırıcısı Ilias Zouros, sırası ile Olympiacos, Sagesse Beirut, Peristeri, Aris, Paris-Levallois Basket, Panellinios ve Zalgiris Kaunas takımında görev yaptı. Zouros, geçtiğimiz eylül ayında Litvanya'da düzenlenen 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Yunanistan ile altıncılığı elde etti.

2009-10 sezonunda Panellinios'u Avrupa Kupası'nda Dörtlü Final'e çıkaran Yunanlı başantrenör, bu organizasyonda yılın çalıştırıcısı seçildi.

Zalgiris ile 2001'de Litvanya Ligi ve Litvanya Kupası şampiyonluğu bulunan Ilias Zouros, 2004'te Sagesse Beirut ile FIBA Asya şampiyonluğuna ve Lübnan şampiyonluğuna ulaştı.

CSKA MAÇI ABDİ İPEKÇİ'DE
Basketbol THY Avrupa Ligi 'Top 16'da gruptan çıkma şansı kalmayan Anadolu Efes'in, 6. haftada CSKA Moskova ile oynanacağı karşılaşma Abdi İpekçi Spor Salonu'na alındı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, daha önce 1 Mart Perşembe günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacağı açıklanan karşılaşma, Dünya Atletizm Şampiyonası nedeniyle bu salonun dolu olmasından dolayı, Abdi İpekçi Spor Salonu'na alındı. Anadolu Efes ile CSKA Moskova arasında oynanacak grubun son karşılaşması, saat 19.45'te başlayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü kombine kartı sahiplerinin aynı kartlarla maçı izleyebilecekleri duyuruldu.
Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Olay Haberler

 
Copyright © 2012. Fiber Haber - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Blogger | Sitemap | Ping | Olay Haber | Spor